Sunt Daniela Costea si de 9 ani ajut persoanele fizice si juridice pentru ca le ofer siguranta zilei de maine si ii ajut sa evite a plati din buzunarul lor pierderile financiare.
98 % din clientii care ne trec pragul sunt extrem de multumiti de ofertele, rapiditatea si profesionalismul nostru. Pana aici ai zice ca facem minuni 🙂
Hai sa-ti dezvalui ce minuni facem noi!
Mai intai facem o analiza elaborata a nevoilor individuale, apoi dezvoltam planuri financiare si de protectie adaptate fiecarui client pentru a obtine prosperitate si o calitate ridicata a vietii. Cu totii ne dorim asta si cat poate fi de minunat sa poti oferi ceea ce are nevoie toata lumea.
Cand am conceput acest script am intrebat-o pe colega mea de ce ar lucra cu noi daca acum ar avea primul ei contact cu lumea asigurarilor…raspunsul ei a fost: mi-a placut cum m-ai tratat tu, legatura dintre noi, comunitatea de colaboratori ai biroului…Pe langa bani, mediul si oamenii cu care lucrezi este cel mai important. Cred ca acest testimonial spune mai mult decat 1000 de cuvinte alambicate.
Noi suntem orientati spre oameni si spre planurile tale de viitor.
O sa-ti arat exact cum poti sa ajungi la un venit suplimentar considerabil pe an pentru ca sa te bucuri de libertate si evolutie constanta in domeniul financiar.
Dar…Pentru a-ti impartasi secretul nostru am nevoie sa-ti cunosc dorinta apriga de a te implica.
Doar pana la 1 iunie beneficiezi free de obtinerea acestei calificari valoroase in domeniul financiar, asigurari.
Contacteaza-ma si daniela te asigura ca vom scrie impreuna si povestea ta.