Despre Elite Asigurari - Asigurari Auto Online

Elite Asigurari creste prin oameni si isi construieste un avantaj competitiv din profesionalismul si angajamentul membrilor echipei, din capacitatea fiecaruia de a-si valorifica la maximum potentialul si de a deveni cea mai buna versiune a sa. Doar impreuna vom putea consolida succesul, pe termen lung: atat la nivel individual, cat si la nivelul echipei si al intregii companii.

Valorile noastre sunt cele care stau la baza calitatii muncii noastre. O munca orientata permanent catre client, catre nevoile, dorintele si asteptarile lui.

Ii inspiram pe ceilalti prin implicare, prin orientarea catre comunitate, catre gasirea celor mai bune solutii de asigurare pentru imbunatatirea calitatii vietii, a sanatatii si a sigurantei.

Ne dezvoltam permanent, investim constant in formarea oamenilor nostri, ca profesionisti. Astfel, oferim garantia unor servicii care raspund, cu adevarat, nevoilor clientilor nostri.

Suntem performanti, cultivam talentul, dedicarea si entuziasmul fiecarui membru al echipei noastre, iar impreuna ne indreptam toate resursele catre indeplinirea misiunii noastre: sa oferim clientilor nostri siguranta si incredere in planurile lor de viitor.

Suntem deschisi si sinceri, actionam intotdeauna cu profesionalism, reactionam la problemele comunitatii prin implicare autentica si responsabilitate sociala, ne optimizam in permanenta solutiile de asigurare si le personalizam pentru a raspunde unor nevoi reale.

#danielateasigura

ECHIPA NOASTRA

Daniela Costea

De 10 ani ma trezesc in fiecare dimineata cu scopul de a ajuta oamenii, persoanele fizice și juridice pentru că le ofer siguranța zilei de mâine și îi ajut să evite a plăti din buzunarul lor pierderile financiare.

98 % din clienții care ne trec pragul sunt extrem de mulțumiți de ofertele, rapiditatea și profesionalismul nostru.

Noi facem o analiză elaborată a nevoilor individuale, apoi dezvoltăm planuri financiare și de protecție adaptate fiecărui client pentru a obține prosperitate și o calitate ridicată a vieții.

Suntem orientați spre oameni și spre planurile tale de viitor!

Denisa Ioana Silvia Moga

Acum doi ani am primit propunerea de a lucra în domeniul asigurărilor, la acel moment acest domeniu era cu totul nou pentru mine, dar instinctul m-a facut să accept acestă provocare și așa a început călătoria în lumea asigurărilor. Pas cu pas am învățat ce trebuie să facă și ce trebuie să știe un asistent în brokeraj și încă pot spune că fiecare zi îmi aduce o nouă experiență din care am lucruri de învățat.

Această profesie m-a ajutat să mă dezvolt, atat profesional cât și din punct de vedere personal, mi-a oferit posibilitatea de a-mi testa limitele si de a le depășii, dar m-a facut și o persoană mai responsabilă și totodată mândră de munca pe care o depun zi de zi.